Μέσα στην μόδα των απρόσωπων κονσερβοποιημένων «Γυμναστηρίων» που έχει έρθει και στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, πήγαμε «κόντρα στον άνεμο» και καταφέραμε μέσω της Β’ Δράσης ΕΣΠΑ να αφυπνίσουμε το κοινό με την τεχνολογική αναβάθμιση του Γυμναστηρίου «ΔΙΑΘΛΟΝ» στον Πειραιά.

 

Ενημέρωση του πελατολογίου μέσω ολοκληρωμένης λύσης Infokiosk που στήθηκε ειδικά για τον συγκεκριμένο χώρο, με εργαλεία όπως Infostand με μετρητή BMI και δημιουργίας προγραμμάτων διατροφής και εκγύμνασης, Digital Signage (Τηλεόραση Δρόμου) με διαφημιστικό υλικό προγραμμάτων και παροχών, Informatory Website και mobile application (Android, iOS) με όλες τις πληροφορίες του Γυμναστηρίου (Καθημερινό πρόγραμμα, Γυμναστές, Testimonials πελατών Ομαδικά προγράμματα κλπ), e-Shop με προϊόντα που μπορείτε να προμηθευτείτε από το γυμναστήριο καθώς και ένα All in One σύστημα διαχείρισης πληροφορίας μέσα στον χώρο του γυμναστηρίου που εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες γραμματείας που θα χρειαστείτε καθώς και το υλικό της ψηφιακής βιβλιοθήκης που έχει δημιουργηθεί ειδικά γι’ αυτό.

www.diathlon.gr

επικοινωνια
  • Λεωφ. Αμφιθέας 109,
    Π. Φάληρο
  • 210 9200390-210 9538100
  • 6979722831
  • info@overmedia.gr
  • www.overmedia.gr
στειλτε μας
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…