Στην εποχή μας το βιβλίο, αν και καλή συντροφιά, είναι δύσκολο να το έχουμε συνεχώς μαζί μας. Ή μήπως δεν είναι;

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χάρη στο Over-wedding.gr, το νέο εξειδικευμένο σε θέματα γάμου business unit της Overmedia, τα νέα ζευγάρια με 3 απλά βήματα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το site του γάμου τους και ταυτόχρονα να τον οργανώσουν με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Επισκέπτεσθε την Overmedia για να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε την άμεση έναρξη της σταδιακής κατασκευής της ιστοσελίδας σας. Γίνεστε μέλη του Over-Wedding.gr, παίρνετε το φυλλάδιο OverWedding Pack και αυτόματα αποκτάτε πρόσβαση στις παροχές του. Το πακέτο περιλαμβάνει εξειδικευμένες στο γάμο επιχειρήσεις από 20 κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε οικονομικά το γάμο σας, αξιοποιώντας τις παροχές του OverWedding Pack, δηλαδή τις εκπτώσεις και προσφορές που δημοσιεύουν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στο Over-Wedding.gr, κατά την ημέρα επικοινωνίας σας με αυτές ή της επίσκεψής σας στην έδρα τους.

επικοινωνια
  • Λεωφ. Αμφιθέας 109,
    Π. Φάληρο
  • 210 9200390-210 9538100
  • 6979722831
  • info@overmedia.gr
  • www.overmedia.gr
στειλτε μας
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…