Η εταιρεία μας, προχώρησε σε μια ακόμα στρατηγική συνεργασία στον τομέα της ανάπτυξης, παραμετροποίησης και εμπορίας λογισμικού.

 

Η Overmedia A.E και η ΙΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ υπέγραψαν MOU (memorandum of understanding) με το οποίο επικυρώνουν την συνεργασία τους σε ολοκληρωμένα project μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων (software ERP-POS, e-shop connectors, training, support, network, marketing).

Η IME ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ όπως αναφέρει στο εταιρικό της site «www.ime.com.gr», «ιδρύθηκε το 1977 με σκοπό την ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού για την παροχή ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων στους Συγκοινωνιακούς οργανισμούς όλης της χώρας και για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού. Με την πάροδο των χρόνων κατάφερε να καλύψει όλο το φάσμα της Μηχανογράφησης-Μηχανοργάνωσης οποιασδήποτε μορφής επιχείρησης.

Σήμερα η Εταιρεία, πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, είναι επίσημος συνεργάτης της Microsoft και της Intel. Έχοντας έδρα την Πάτρα και γνωρίζοντας πλήρως τις απαιτήσεις όλου του φάσματος της αγοράς, διαθέτει προηγμένα και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα, καθώς και πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης (Hardware και Software) σε όλη την Ελλάδα. Η δυνατότητα αυτή στηρίζεται τόσο στην τριαντακονταπενταετή εμπειρία, στην τεχνογνωσία του προσωπικού, όσο και στην ύπαρξη εξειδικευμένων λύσεων και προϊόντων για όλους τους κλάδους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Γνώμονας για την εξέλιξή της υπήρξε πάντα η άρτια οργάνωση και η δυναμική ανάπτυξη των πελατών. Εδώ και 35 χρόνια αναπτύσσει προγράμματα, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις μηχανογραφικές ανάγκες των πελατών, δουλεύει συστηματικά και παραγωγικά αναπτύσσοντας υποδομές, για να πετύχει άριστες υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.»

επικοινωνια
  • Λεωφ. Αμφιθέας 109,
    Π. Φάληρο
  • 210 9200390-210 9538100
  • 6979722831
  • info@overmedia.gr
  • www.overmedia.gr
στειλτε μας
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…