Δημιουργούμε νέα οικονομία σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που είναι διαμορφωμένο ως «εταιρικό σπίτι» και διαθέτει τις υποδομές που απαιτεί το πολυεπίπεδο business plan της Overmedia. Με στούντιο για κάθε εφαρμογή web, τηλεόρασης ή φωτογραφίας και ολοκληρωμένο news room δημιουργούμε και διανέμουμε ειδησεογραφία, advertorials, εικόνα, ήχο και πολυμεσικές εφαρμογές.

Μέσα από το web team και το creative team οργανώνουμε τις επιχειρηματικές και μιντιακές πλατφόρμες νέας γενιάς. Στέλνουμε υψηλής ποιότητας προϊόν σε κάθε επικοινωνιακή επιφάνεια. Στο διαδίκτυο, σε τηλεοπτικά κανάλια, κινητά τηλέφωνα, εφημερίδες, περιοδικά και διαδραστικές οθόνες που εδράζονται σε οργανωμένα ή εμπορικά περιβάλλοντα. Κι ακόμα όλα μαζί παράγουμε τα δικά μας New Media.

Αυτή η παραγωγική βάση ολικής ποιότητας με τις υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιδοτούμενα επιχειρησιακά σχέδια, σε συνδυασμό και το εξειδικευμένο client service στις επιχειρήσεις , μας καθιστούν ισχυρούς παίκτες στα προγράμματα ΕΣΠΑ.

 • office
 • work stations
 • studios
 • software
 • computer room

Τα γραφεία μας

Το στρατηγείο της Overmedia είναι τα κεντρικά της γραφεία, στη Θησέως 67, στην Καλλιθέα. Σε ένα χώρο 320 τ.μ, αναπτύσσονται όλες οι επιτελικές δράσεις της εταιρείας, μέσα σε ένα δημιουργικό και φιλόξενο περιβάλλον. Σας περιμένουμε να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και να σχεδιάσουμε μαζί για όσα ξέρουμε να κάνουμε καλά: business and communication.

Εργασία και ανάπτυξη

Η Overmedia λειτουργεί ως ένα ολοκληρωμένο δίκτυο, με κάθε θέση εργασίας να αποτελεί ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο , Software and Hardware, που απαντά σε κάθε εξειδικευμένο αίτημά σας. Όλες οι δραστηριότητας της εταιρείας καταλήγουν στην καρδιά της Overmedia, το υψηλών προδιαγραφών computer room που φυλάσσει όλο το υλικό που δημιουργούμε.

'Ηχος και εικόνα

Μέσα από μια συγκροτημένη ομάδα από επαγγελματίες του είδους, η Overmedia παρέχει στους πελάτες-συνεργάτες της, οπτικοακουστικό υλικό υψηλής ανάλυσης και ποιότητας. Με πλήρως εξοπλισμένο Photo και WebTV Studio, μια απλή ιδέα περνάει στην παραγωγή με ταχύτητα και το αποτέλεσμα είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Custom made εφαρμογές

Για την Overmedia πρωτοπορία σημαίνει ποιότητα και ασφάλεια. Παράγουμε in house ευέλικτα και προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα όπως το overCMS για δημιουργία site, e-shop, το OverTV μια προηγμένη εφαρμογή ιντερνετικής τηλεόρασης, το overdashboard που αποτελεί ότι πιο σύγχρονο στο digital marketing software ενώ διαθέτουμε υψηλή εξειδίκευση στην δημιουργία και διαχείριση βάσεων δεδομένων κάθε επιπέδου δυσκολίας.

Τεχνολογία αιχμής

Όντας εταιρεία τεχνολογίας, συνεχώς αναπτυσσόμαστε στον τομέα του εξοπλισμού, για να έχουμε άρτια αποτελέσματα σε ταχύτητα και ποιότητα. Με πλήρως εξοπλισμένο Server stack και Computer Room, η ομάδα παραγωγής έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσει και να υλοποιήσει ψηφιακές υπηρεσίες για όλες τις επιχειρήσεις.

επικοινωνια
 • Λεωφ. Αμφιθέας 109,
  Π. Φάληρο
 • 210 9200390-210 9538100
 • 6979722831
 • info@overmedia.gr
 • www.overmedia.gr
στειλτε μας
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…